Çankırı Yöresi Türküleri - Eski Libas Gibi Aşıkın Gönlü Şarkı Sözleri

Çankırı Yöresi Türküleri şarkıcısının popüler şarkılarından Eski Libas Gibi Aşıkın Gönlü şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Çankırı Yöresi Türküleri - Eski Libas Gibi Aşıkın Gönlü Şarkı Sözleri sitemize 1 Kasım 2014 Cumartesi tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Çankırı Yöresi Türküleri - Eski Libas Gibi Aşıkın Gönlü Şarkı Sözleri

Eski libas gibi aşıkın gönlü
Sökülürse geri dikilmez imiş
Her ne kadar olsa gerdanı benli
Her güzelin kahrı çekilmez imiş

Evvel meyhaneden çıkamaz iken
Şimdi bir kademe çıkamaz oldum
Evvel sadakatlı yarin ben iken
Şimdi kapılara çıkamaz oldum

Çankırı Yöresi Türküleri - Eski Libas Gibi Aşıkın Gönlü Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Çankırı Yöresi Türküleri - Eski Libas Gibi Aşıkın Gönlü Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Çankırı Yöresi Türküleri - Eski Libas Gibi Aşıkın Gönlü Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Çankırı Yöresi Türküleri - Eski Libas Gibi Aşıkın Gönlü Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Çankırı Yöresi Türküleri - Eski Libas Gibi Aşıkın Gönlü Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Çankırı Yöresi Türküleri - Eski Libas Gibi Aşıkın Gönlü şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;