Crystalium - Zénith De La Transcendance Cérébrale Şarkı Sözleri

Crystalium şarkıcısının popüler şarkılarından Zénith De La Transcendance Cérébrale şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Crystalium - Zénith De La Transcendance Cérébrale Şarkı Sözleri sitemize 27 Ekim 2014 Pazartesi tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Crystalium - Zénith De La Transcendance Cérébrale Şarkı Sözleri

"Il vient le prince des ténèbres, l'astre brillant, fils de l'aurore. Toi le vaniqueur des nations, tu disais élever ton trone au-dessus des étoiles de Dieu."
Sublime vermine, antienne du ciel, tombe en mes entrailles, vide, déchire et ronge la chair jusqu'à l'extase.

Mental de Pierre, une statue crevant les cieux, unique en son art dans la douleur. Le temps n'est plus à la satisfaction mais à la transcendance.

Crystalium - Zénith De La Transcendance Cérébrale Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Crystalium - Zénith De La Transcendance Cérébrale Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Crystalium - Zénith De La Transcendance Cérébrale Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Crystalium - Zénith De La Transcendance Cérébrale Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Crystalium - Zénith De La Transcendance Cérébrale Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Crystalium - Zénith De La Transcendance Cérébrale şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;