Emin Şenel - Vefasızın Kızı Şarkı Sözleri

Emin Şenel şarkıcısının popüler şarkılarından Vefasızın Kızı şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Emin Şenel - Vefasızın Kızı Şarkı Sözleri sitemize 26 Ekim 2014 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Emin Şenel - Vefasızın Kızı Şarkı Sözleri

Seni Deli gibi Sevdim İstesem Canım Verirdim Sen Beni Derbeder Ettin Bilseydim Ben Severmiydim Seni Vefasızın Kızı Yaktin Yüreğimi Yaktin Birgün Sende Seveceksin Bileseydim Ben Severmiydim Sebi Kitapasızın Kızı Yaktin Yüreğimi Yaktin Birgün Sende Seveceksin Bileseydim ben Severmiydim Beni Böyle Yıkıp Gittin Bir Derdime Bin Dert Kattin Gençliğimi Ziyan Ettin Bilseydim Ben Severmiydim Seni Vefasızın Kızı Yaktin Yüreğimi Yaktin Bilseydim Ben Severmiydim Seni Kitapsızın Kızı Yaktin Yüreğimi Yaktin Birgün Sende Seveceksin Bilseydim Ben Severmiydim(Sensiz Dunyayı Neyleyeyim Sendin Yaşama Hevesim Ben Taş Değil Bir İnsanim Birgün Sende Seveceksin Bilseydim ben Severmiydim Bilseydim Ben Severmiydim Seni Vafasızın Kızı Yaktin Yüreğimi Yaktin Birgün Sende Seveceksin Bilseydim Ben Severmiydim)

Emin Şenel - Vefasızın Kızı Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Emin Şenel - Vefasızın Kızı Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Emin Şenel - Vefasızın Kızı Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Emin Şenel - Vefasızın Kızı Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Emin Şenel - Vefasızın Kızı Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Emin Şenel - Vefasızın Kızı şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;