Kandela - 6 Yıl Şarkı Sözleri

Kandela şarkıcısının popüler şarkılarından 6 Yıl şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Kandela - 6 Yıl Şarkı Sözleri sitemize 1 Kasım 2014 Cumartesi tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Kandela - 6 Yıl Şarkı Sözleri

İki Dakika Beynini Terk Et Mantıksız Olun Lan Bu Parçam Deli Yok Öyle Filozof Gibi Yazmak Bana Ters Yolları Geri Geri Koşturcam . Bana Bakanları Mı Takcan Dostum Durup Dururken Bağırıp Zıpla Anırıp Yırtıl Kaçılın Sıçtım Takılıp Düşsün Bokumamı Küstün . Okumadan Ölmedi Desinler Diyemi Diploma Beklerim 6 Yıl Bu Lan Sınav Zamanı Birde Mide Bulantısı Lirikler Kadar Kolay Olsa Okul . Matematikçi P*ç Gibi Bakıyor Bana Pis Kokular Var Tabi Ağzımda Big Babol Bunuda Kesmez Oğlum Vizede Güzel Kafa Finali Cenabet .

Nakarat(x2)
Şarap Gibi Eskiyorum Buradayım Hala Mezun Olmayı Beklerim,
Harap Bir Gönlüm Var Bitiyor Son Şarkım Olmalı Ben Aklı Kaçırdım .

Popüler Gündeme Düştüm Düşte Bu Duş Gibi Fitnede Akıyordu Başıma
Yalana Bakarken Gözlerim Ağrıdı Fragman Güzel Filminiz Baydı . Dünkü Bebek Seni Rap Silecek Gibi Gözleri Nemlenen Her Bi Melek Gelir Ama Şeytandır Aldandın Aslan Bunu Kaldırcan Artıksa Vurcan . Kuralı Burada Ben Söylersem Uyda Başımıza Taş Yağacak Diyo Yönetici Yönetimi Terk Et Terörüme Maruz Apartman Bizim Sound West Dream .

Kandela - 6 Yıl Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Kandela - 6 Yıl Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Kandela - 6 Yıl Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Kandela - 6 Yıl Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Kandela - 6 Yıl Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Kandela - 6 Yıl şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;