Karacabey Yöresi Türküleri - İki Aslan Bir Kayada Yaslanır Şarkı Sözleri

Karacabey Yöresi Türküleri şarkıcısının popüler şarkılarından İki Aslan Bir Kayada Yaslanır şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Karacabey Yöresi Türküleri - İki Aslan Bir Kayada Yaslanır Şarkı Sözleri sitemize 26 Ekim 2014 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Karacabey Yöresi Türküleri - İki Aslan Bir Kayada Yaslanır Şarkı Sözleri

İki aslan bir kayada yaslanır
Yağmur yağar top zülüfler ıslanır
Böyle gitmez deli gönül uslanır

Ben bilirim hep kendimde kabahat
Görmeyince gönül etmez ırahat

İki aslan bir kayadan su içer
İçer içer dertsizlere dert açar
Buna derler yangın sevda tez geçer

Ben bilirim hep kendimde kabahat
Görmeyince gönül etmez ırahat

Karacabey Yöresi Türküleri - İki Aslan Bir Kayada Yaslanır Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Karacabey Yöresi Türküleri - İki Aslan Bir Kayada Yaslanır Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Karacabey Yöresi Türküleri - İki Aslan Bir Kayada Yaslanır Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Karacabey Yöresi Türküleri - İki Aslan Bir Kayada Yaslanır Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Karacabey Yöresi Türküleri - İki Aslan Bir Kayada Yaslanır Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Karacabey Yöresi Türküleri - İki Aslan Bir Kayada Yaslanır şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;