Kütahya Yöresi Türküleri - Ben Kendimi Gülün Dibinde Buldum Şarkı Sözleri

Kütahya Yöresi Türküleri şarkıcısının popüler şarkılarından Ben Kendimi Gülün Dibinde Buldum şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Kütahya Yöresi Türküleri - Ben Kendimi Gülün Dibinde Buldum Şarkı Sözleri sitemize 27 Ekim 2014 Pazartesi tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Kütahya Yöresi Türküleri - Ben Kendimi Gülün Dibinde Buldum Şarkı Sözleri

Ben kendimi gülün dibinde buldum
Kuru kuru sevda imiş sarardım soldum
Sevda bir düş imiş kendime yordum

Ay karanlık gece vurdular beni
Yarin çevresine sardılar beni

Değirmen deresi bölük bölüktür
İçerde ciğerim delik deliktir
Dünya dedikleri bir gölgeliktir

Ay karanlık gece vurdular beni
Yarin çevresine sardılar beni

Kütahya Yöresi Türküleri - Ben Kendimi Gülün Dibinde Buldum Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Kütahya Yöresi Türküleri - Ben Kendimi Gülün Dibinde Buldum Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Kütahya Yöresi Türküleri - Ben Kendimi Gülün Dibinde Buldum Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Kütahya Yöresi Türküleri - Ben Kendimi Gülün Dibinde Buldum Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Kütahya Yöresi Türküleri - Ben Kendimi Gülün Dibinde Buldum Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Kütahya Yöresi Türküleri - Ben Kendimi Gülün Dibinde Buldum şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;