Nesrin Sipahi - Derdimi Arz Etmeğe Ol Şûha Bir Dem Bulmadım Şarkı Sözleri

Nesrin Sipahi şarkıcısının popüler şarkılarından Derdimi Arz Etmeğe Ol Şûha Bir Dem Bulmadım şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Nesrin Sipahi - Derdimi Arz Etmeğe Ol Şûha Bir Dem Bulmadım Şarkı Sözleri sitemize 28 Ekim 2014 Salı tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Nesrin Sipahi - Derdimi Arz Etmeğe Ol Şûha Bir Dem Bulmadım Şarkı Sözleri

Derdimi arz etmeğe ol şûha bir dem bulmadım
Hâlimi hiç rahmeder âlemde, hemdem bulmadım
Ketmeder râz-ı derûnum yâr-i mahrem bulmadım
Yâre açtım yâremi amma ki merhem bulmadım
Hâsılı bu âlemi ben eski âlem bulmadım.

Nesrin Sipahi - Derdimi Arz Etmeğe Ol Şûha Bir Dem Bulmadım Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Nesrin Sipahi - Derdimi Arz Etmeğe Ol Şûha Bir Dem Bulmadım Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Nesrin Sipahi - Derdimi Arz Etmeğe Ol Şûha Bir Dem Bulmadım Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Nesrin Sipahi - Derdimi Arz Etmeğe Ol Şûha Bir Dem Bulmadım Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Nesrin Sipahi - Derdimi Arz Etmeğe Ol Şûha Bir Dem Bulmadım Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Nesrin Sipahi - Derdimi Arz Etmeğe Ol Şûha Bir Dem Bulmadım şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;