Porof - Şehitlerin Kanı Şarkı Sözleri

Porof şarkıcısının popüler şarkılarından Şehitlerin Kanı şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Porof - Şehitlerin Kanı Şarkı Sözleri sitemize 26 Ekim 2014 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Porof - Şehitlerin Kanı Şarkı Sözleri

bu ritmi ezberle hahaha zaman geçer ezberdeki kahkaha kral seni yatırır baş aşağı en kolay moruk hayata çek basit bi drama hasmını bul yakala ve patakla bu demir değil bir tahta porof oturur kral tahtına.

şehit analarının göz yaşlarının aktığı güney doğu kralım bu
şiddete birşeyler bulun kafa yor. birşeyler bul.
rap şuanda çukurda hep beraber cukurcaya şehitlerin kanınını almaya.

Porof - Şehitlerin Kanı Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Porof - Şehitlerin Kanı Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Porof - Şehitlerin Kanı Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Porof - Şehitlerin Kanı Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Porof - Şehitlerin Kanı Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Porof - Şehitlerin Kanı şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;

Diğer Porof Şarkı Sözleri