Prizren Yöresi Türküleri - Bir Evler Yaptırdım (ramize) Şarkı Sözleri

Prizren Yöresi Türküleri şarkıcısının popüler şarkılarından Bir Evler Yaptırdım (ramize) şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Prizren Yöresi Türküleri - Bir Evler Yaptırdım (ramize) Şarkı Sözleri sitemize 8 Kasım 2014 Cumartesi tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Prizren Yöresi Türküleri - Bir Evler Yaptırdım (ramize) Şarkı Sözleri

Bir evler yaptırdım sazdan samandan
İçine girilmez tozdan dumandan

Çalsın davullar
Kına yakılsın
Takı takılsın

Bir evler yaptırdım saraya karşı
Nasıl çıkacaksın aleme karşı

Çalsın davullar
Kına yakılsın
Takı takılsın

Bir evler yaptırdım kaleye karşı
Nasıl çıkacaksın agaya karşı

Çalsın davullar
Kına yakılsın
Takı takılsın

Prizren Yöresi Türküleri - Bir Evler Yaptırdım (ramize) Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Prizren Yöresi Türküleri - Bir Evler Yaptırdım (ramize) Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Prizren Yöresi Türküleri - Bir Evler Yaptırdım (ramize) Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Prizren Yöresi Türküleri - Bir Evler Yaptırdım (ramize) Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Prizren Yöresi Türküleri - Bir Evler Yaptırdım (ramize) Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Prizren Yöresi Türküleri - Bir Evler Yaptırdım (ramize) şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;