Umut Akar - Ape Me Şarkı Sözleri

Umut Akar şarkıcısının popüler şarkılarından Ape Me şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Umut Akar - Ape Me Şarkı Sözleri sitemize 27 Ekim 2014 Pazartesi tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Umut Akar - Ape Me Şarkı Sözleri

İliklerimize kadar hissettiğimiz duyarlılıklarımız vardır. Kırımların ve yıkımların tahribatı hala içimizde. Ne unutabildik ne de kabullenebildik dedelerimizin yüzüne düşen acıları!.. Kendi dillerinde `hendi beso` (artık yeter) dedikleri çığlıkları karşılığını henüz bulmamış olsa da, biz kayıplarımızı arıyoruz defterin sayfalarında ve not düşmek istiyoruz; Düzgün Baba kerametini göstersin, bu tarih bir daha böyle yazılmasın!..

Ape me nişto ro
Sere koe Duzgın de
Efkare xo ra cığara sımeno
Hevale me xebere arda
Laze Ape me ke merdo

Lao lao urze ape me
Lao lao şime ape me
Lao lao (Lazem` şehide Dersim)

Ape me ust ra, çımane mı de serkerd
Xo çama Baba Duzgın` perskerd
Çıra, me tore sekerd?
Parçe zerria mı kam` cıra kerd berd

Lao lao urze ape me
Lao lao şime ape me
Lao lao (Lazem` şehide Dersim)

Klam u qeyda : Umut Akar

Umut Akar - Ape Me Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Umut Akar - Ape Me Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Umut Akar - Ape Me Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Umut Akar - Ape Me Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Umut Akar - Ape Me Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Umut Akar - Ape Me şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;

Diğer Umut Akar Şarkı Sözleri