Veli Aslan (klaros) - Yine Yoksun Şarkı Sözleri

Veli Aslan (klaros) şarkıcısının popüler şarkılarından Yine Yoksun şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Veli Aslan (klaros) - Yine Yoksun Şarkı Sözleri sitemize 26 Ekim 2014 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Veli Aslan (klaros) - Yine Yoksun Şarkı Sözleri

Şimdi bitik bir kuş misali kanatlandım kalbimden sana, yükledim hüznümü bulutlara.. Yine yoksun yanımda.

Düzen yok uykumda hayallerimi süsleyen kız şimdi farklı rüyalarda.

Uyur gezer oldum geliyorum mezarlıktan yanına, kalbimde mazinin hüznü yatar usulca..

Şefkati yeterdi hayatıma oysa çok gördü bunları bana, özlemeyi öğrettin sen bana ama sevemedim bu dersi yeniden öğretme'sen bana.

Yine bastı sensizliğin gecesi dayanamıyorum ne olur dön yeniden bana ama anlamıyorsun bitkin bu senden kalan son hatıra.

Anne yardım et bana sevdiğim kadın şimdi başka kollarda, söyleyemedim bunu sana ama unutamadım seni baksana..

Ve şimdi acı çekişen kalbimin hüznü kalsın sana..

Veli Aslan (klaros) - Yine Yoksun Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Veli Aslan (klaros) - Yine Yoksun Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Veli Aslan (klaros) - Yine Yoksun Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Veli Aslan (klaros) - Yine Yoksun Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Veli Aslan (klaros) - Yine Yoksun Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Veli Aslan (klaros) - Yine Yoksun şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;