Yıldızeli Yöresi Türküleri - Havalanma Turnam Bir Çift Sözüm Şarkı Sözleri

Yıldızeli Yöresi Türküleri şarkıcısının popüler şarkılarından Havalanma Turnam Bir Çift Sözüm şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Yıldızeli Yöresi Türküleri - Havalanma Turnam Bir Çift Sözüm Şarkı Sözleri sitemize 26 Ekim 2014 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Yıldızeli Yöresi Türküleri - Havalanma Turnam Bir Çift Sözüm Şarkı Sözleri

Havalanma turnam bir çift sözüm var
Boyladım Allah'a doğru yüzüm var
Her kimler alsa da sende gözüm var
Yaktın beni gelin mi oldun ellere

Şu karşıdaki yeşil (zümrüt) bahçayı
Boynuna takmış da altın akçayı
Koltuğuna kıstırmış allı bohçayı
Sevdiğim de gelin olmuş gidiyor

Yıldızeli Yöresi Türküleri - Havalanma Turnam Bir Çift Sözüm Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Yıldızeli Yöresi Türküleri - Havalanma Turnam Bir Çift Sözüm Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Yıldızeli Yöresi Türküleri - Havalanma Turnam Bir Çift Sözüm Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Yıldızeli Yöresi Türküleri - Havalanma Turnam Bir Çift Sözüm Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Yıldızeli Yöresi Türküleri - Havalanma Turnam Bir Çift Sözüm Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Yıldızeli Yöresi Türküleri - Havalanma Turnam Bir Çift Sözüm şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;