10,000 Maniacs - Poor De Chiciro Şarkı Sözleri

10,000 Maniacs şarkıcısının popüler şarkılarından Poor De Chiciro şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. 10,000 Maniacs - Poor De Chiciro Şarkı Sözleri sitemize 31 Ekim 2014 Cuma tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

10,000 Maniacs - Poor De Chiciro Şarkı Sözleri

Oh my dear friend My dear friend Giorgio How has this time Breton Discouraged your liaison with the Eye styled metaphysical Incongruous scenarios Dauntly jaunt about through nostalgic despair Within childlike renderings Of a nightmarish recall "All my images Fragments I've shored upon my ruins Pictor classicus sum I am pure" Step solemn with the Air of reluctant manes As rod and hoop shadow children Scatter through a henna arcade Figures indentured to a windless landscape Enduring silence and flame Da Da da No loyalty to the nonsensical Scorned their nihilist pageantry.

10,000 Maniacs - Poor De Chiciro Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: 10,000 Maniacs - Poor De Chiciro Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi 10,000 Maniacs - Poor De Chiciro Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
10,000 Maniacs - Poor De Chiciro Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

10,000 Maniacs - Poor De Chiciro Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. 10,000 Maniacs - Poor De Chiciro şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;