Akşehir Yöresi Türküleri - Bir Sabah Yolum Düştü Geline Şarkı Sözleri

Akşehir Yöresi Türküleri şarkıcısının popüler şarkılarından Bir Sabah Yolum Düştü Geline şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Akşehir Yöresi Türküleri - Bir Sabah Yolum Düştü Geline Şarkı Sözleri sitemize 27 Ekim 2014 Pazartesi tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Akşehir Yöresi Türküleri - Bir Sabah Yolum Düştü Geline Şarkı Sözleri

Bir Sabahtan Yolum Düştü Geline
Gelin Atmış Siylerini Beline
Düşüvermiş Yaylaların Yoluna
Gitme Yarim Yayla Zamanı Değil

Gökyüzünde Perem Olmuş Bulutlar
İki Güzel Bir Kapıyı Kilitler
Vadeli Vadesiz Ölen Yiğitler
Gitme Yarim Yayla Zamanı Değil

Akşehir Yöresi Türküleri - Bir Sabah Yolum Düştü Geline Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Akşehir Yöresi Türküleri - Bir Sabah Yolum Düştü Geline Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Akşehir Yöresi Türküleri - Bir Sabah Yolum Düştü Geline Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Akşehir Yöresi Türküleri - Bir Sabah Yolum Düştü Geline Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Akşehir Yöresi Türküleri - Bir Sabah Yolum Düştü Geline Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Akşehir Yöresi Türküleri - Bir Sabah Yolum Düştü Geline şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;