Contra - Amacı Yok Şarkı Sözleri

Contra şarkıcısının popüler şarkılarından Amacı Yok şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Contra - Amacı Yok Şarkı Sözleri sitemize 2 Kasım 2014 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Contra - Amacı Yok Şarkı Sözleri

Yok bana göre doğru yok adamım ok
Yaydan çıkar emanet iki kol
Yetmez sana birader
Ekip olmasanda sana koymamın amacı..

Bana düşmez tabi sahnede minik ergenlerin hepsi weck, arkadan çıka gelen 2tane kek, yerine kolpa beatten acapella back gelir aman. Çoğu tabi şaklaban iki rekat dur koçum atlama bana bırak. Diss'i miss'i siklememen sikime değmez homie bana paradan bahset. Desem bile bu boku kim sallar, zaten hepsi boka batıcaklar. Puff Diddy san sen kendini kıçında don yok gözünde RayBan var. Ben flow derim o salak rhyme anlar, bura Türkiye koçum bana muhtaçlar bu çocuklar. Çünkü bura ne New York, ne L.A ne Cleveland ne de Atlanta. Ya madafakı gülüm ufak ufak, sana bol gelir her bokum utanmadan, bana duran duran gibi şarkı yapmışın ama kulakta kalmaz o dangalak. Adını kaldır at tipine bakmadan ve şuan aklından geçen herşeyi bilen adam olmasaydı beni göremicektiniz, herşey çok basit, yinede amacı

Yok bana göre doğru yok adamım ok
Yaydan çıkar emanet iki kol
Yetmez sana birader
Ekip olmasanda sana koymamın amacı..

Yok tabi salak, salak gibi rap yap bi sikimi çakmadan. Ele güne dissle kariyer olmaz dimi dinlede öğren arkadaşına hava yaparsın. Euww.. Karı gibi back olmaz o bana fame adı kalem iticeyn yeni üye yorum atmasın albüme ben yaparken 2fake yorum atarım olay biter. İşte ben fake rapçi rapi siken sikik piyasada gelecek vaad eden, bilmemezlikten gelen herkes panikte ses çıkaramaz ama fark eder. Ben bi tehlike çanıyım o mallar için! Boktan sesim çalar homie dakkada bir. Hadi saldır gangsta güzelken kafa bana diss yapta sikiyim heryerini! Şimdi çok geç çünkü moda Give up to five, her reklamda bi hiphop kokay, size laf etmek istemezdim ama nigga niye katıldınız o yarışmaya? Çıkıp ünlü olucağını zannettin dimi ah bide sözleri anlasak, bitti neyseki Contra biraz salakmış hep 10-15 tane mal hiphopçıdan.

Yok bana göre doğru yok adamım ok
Yaydan çıkar emanet iki kol
Yetmez sana birader
Ekip olmasanda sana koymamın amacı..

Contra - Amacı Yok Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Contra - Amacı Yok Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Contra - Amacı Yok Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Contra - Amacı Yok Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Contra - Amacı Yok Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Contra - Amacı Yok şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;