Divriği Yöresi Türküleri - Ben De Şaştım Bu Gönlümün Elinden Şarkı Sözleri

Divriği Yöresi Türküleri şarkıcısının popüler şarkılarından Ben De Şaştım Bu Gönlümün Elinden şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Divriği Yöresi Türküleri - Ben De Şaştım Bu Gönlümün Elinden Şarkı Sözleri sitemize 26 Ekim 2014 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Divriği Yöresi Türküleri - Ben De Şaştım Bu Gönlümün Elinden Şarkı Sözleri

Ben de şaştım bu gönlümün elinden
Her nereye varsam aman yar ister benden
Sanki benim mor sünbüllü bahçem var
Kara kış ayında aman gül ister benden

Bahçenizde var mı elma ağacı
Dökülmüş yaprağı aman kalmış ağacı
Güzel senin bende gönlün yok ise
Sen bana kardaş de aman ben sana bacı

Divriği Yöresi Türküleri - Ben De Şaştım Bu Gönlümün Elinden Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Divriği Yöresi Türküleri - Ben De Şaştım Bu Gönlümün Elinden Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Divriği Yöresi Türküleri - Ben De Şaştım Bu Gönlümün Elinden Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Divriği Yöresi Türküleri - Ben De Şaştım Bu Gönlümün Elinden Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Divriği Yöresi Türküleri - Ben De Şaştım Bu Gönlümün Elinden Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Divriği Yöresi Türküleri - Ben De Şaştım Bu Gönlümün Elinden şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;