Korkuteli Yöresi Türküleri - Eser Eser De Sabah Yeli Kesilmez Şarkı Sözleri

Korkuteli Yöresi Türküleri şarkıcısının popüler şarkılarından Eser Eser De Sabah Yeli Kesilmez şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Korkuteli Yöresi Türküleri - Eser Eser De Sabah Yeli Kesilmez Şarkı Sözleri sitemize 9 Kasım 2014 Pazar tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Korkuteli Yöresi Türküleri - Eser Eser De Sabah Yeli Kesilmez Şarkı Sözleri

Eser eser de sabah yeli kesilmez
Güzellerin kem sözüne küsülmez
Güzel sevmeyinen yiğit asılmaz
Severim güzel korkmam ölümden

Ne bakarsın Urum kızı kuleden
At kendini kurtar beni beladan
Seni güzel beni çirkin yaradan
O Tanrı'nın kulu ben değil miyim

Korkuteli Yöresi Türküleri - Eser Eser De Sabah Yeli Kesilmez Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Korkuteli Yöresi Türküleri - Eser Eser De Sabah Yeli Kesilmez Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Korkuteli Yöresi Türküleri - Eser Eser De Sabah Yeli Kesilmez Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Korkuteli Yöresi Türküleri - Eser Eser De Sabah Yeli Kesilmez Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Korkuteli Yöresi Türküleri - Eser Eser De Sabah Yeli Kesilmez Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Korkuteli Yöresi Türküleri - Eser Eser De Sabah Yeli Kesilmez şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;