La Nobleza De Aguililla - El Michoacano Şarkı Sözleri

La Nobleza De Aguililla şarkıcısının popüler şarkılarından El Michoacano şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. La Nobleza De Aguililla - El Michoacano Şarkı Sözleri sitemize 1 Kasım 2014 Cumartesi tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

La Nobleza De Aguililla - El Michoacano Şarkı Sözleri

Yo tambien soy Michoacano.... yo tambien soy Michoacano y lo digo con orgullo yo soy de Tierra Caliente Michoacano 100 por ciento toda la tierra que piso y hastal polvo que levanto me llamo Jose Mejia ( Jesus Barajas) me apodan El Michoacano porque hago el honor a mi gente donde quiera que me parro para gozar de la vida de los verdes aqui traigo Michoacano 100 por ciento me paseo por Canada en California y Nevada me pueden localizar en mi troca Silverado mujeres me an de faltar.... Y hechale Nolezaaa... Me llamo Jose Mejia (Jesus Brajas) Me apodan El Michoacano porque hago el honor a migente donde quiera que me parro para gozar de la vida de los verdes aqui traigo cuando voy Apatzingan ay me sigue la banda que me toquen el corrido los tres gallos pa cantarla el corrido del josedo tambien vida prestada.

La Nobleza De Aguililla - El Michoacano Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: La Nobleza De Aguililla - El Michoacano Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi La Nobleza De Aguililla - El Michoacano Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
La Nobleza De Aguililla - El Michoacano Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

La Nobleza De Aguililla - El Michoacano Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. La Nobleza De Aguililla - El Michoacano şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;