Zorba - Ben Eksiğim Şarkı Sözleri

Zorba şarkıcısının popüler şarkılarından Ben Eksiğim şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Zorba - Ben Eksiğim Şarkı Sözleri sitemize 27 Ekim 2014 Pazartesi tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Zorba - Ben Eksiğim Şarkı Sözleri

Verse 1

Aklımda sen fikrimde sen gözümü kapatsam bile önümde sen rüyalarımda doğar gibi sevişmelerin kokun tenin benim için değerlidir .
Çnümüze çıkacak olanları silelim el ele verip yola devam edelim üşüyorum elini uzat sevgilim kimse bilmez ama o benim herşeyim.

Nakarat .
Ben eksiğim sende yarım
Dudağımda hala dudak tadın
Nefes almak güç senden ayrı
Göremem önümü senden ayrı

Verse 2
Yazılarımda ismin geçer ama kimse bilmez seni o yanındakide beni bilmez ama ben sana deli gibi vurgunum her dakika söyledim yapayanlızım yapayalnız öyle bir veda ki bu amansız yüreğimde var açık yara o günden beri dünya kara bana şimdi ben neyleyim hiç bunu düşündün mü başlarken güzeldi evet bırakırken düşündün mü ?

Zorba - Ben Eksiğim Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Zorba - Ben Eksiğim Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Zorba - Ben Eksiğim Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Zorba - Ben Eksiğim Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Zorba - Ben Eksiğim Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Zorba - Ben Eksiğim şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;