Zorba - Hani Nerde O? Şarkı Sözleri

Zorba şarkıcısının popüler şarkılarından Hani Nerde O? şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Zorba - Hani Nerde O? Şarkı Sözleri sitemize 27 Ekim 2014 Pazartesi tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Zorba - Hani Nerde O? Şarkı Sözleri

Verse 1

Şimdi geldim seni ilk gördüğüm yere senden bir iz bile kalmamış zamanında bakışlarıyla beni güldüren kız hepsi birer yalanmı
Çek beni içine hadi sen bi çek bırak olabilir ırak buralar çok kurak uyku son durak
ölüme var ramak gel gör halimi ellerim çok çorak geceleri fısıldarım aıdnı kokun var yatağımda baş ucumda anılar ve her dakika sen ve bendne geriye kalanlar yek kalan oldum yakalanan oldum olan ve talan oldum taranan oldum yarama vurdun sen .

Nakarat .
Hani nerde o eski günler
Hani nerde o gülen yüzler
Hani nerde o ellerim bomboş
Hani nerde o oldum sarhoş

Verse 2

O günleri özlerim hoş değil sözlerin boş bakar gözlerim çünkü sensizim arada dengesizim evimde çaresizim sanki lanetliyim dumana kefilim bi çare bulun bana avare olan o adamım kalbim amade odam virane meskenim virane dön işte dön bana artık yeter be denizim dalgalıyım yutkunup dalmalıyım hıçkırıp ağlamalıyım elimi bağlamalıyım sesini duymalıyım yüzünü görene kadar kafamı vurmalıyım geceler eceldi ayrılık erkendi sözlere kefilim gecelerim eceldir miladım nisandı bu çocuk insandır hiç mi acımadın yürek çok yıprandı ?

Zorba - Hani Nerde O? Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Zorba - Hani Nerde O? Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Zorba - Hani Nerde O? Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Zorba - Hani Nerde O? Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Zorba - Hani Nerde O? Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Zorba - Hani Nerde O? şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;