Ekinoks - Gri Kent Şarkı Sözleri

Ekinoks şarkıcısının popüler şarkılarından Gri Kent şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Ekinoks - Gri Kent Şarkı Sözleri sitemize 11 Eylül 2017 Pazartesi tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Ekinoks - Gri Kent Şarkı Sözleri

Buruk bir şehrin sahte kalabalığından günaydın. sokaklar ıssızken bile gürültü yankılandı beynimde. bu kentin grisini solurken uyandım; sigaram sarılı halde cebimde. gündüz başıboş ve bir o kadar da sorumsuz, etrafta tonla müziğe karşı somurtkan ve uykusuz. tüm derdi tasası saklı sırt çantasında; hayaliyse olmak bilmediği bir kasabanın yolcusu. umutsuzca bekleyişler, siyah dört duvar, amaçsızca birikmekte olan içimdeki korkular. bir demlik çay eşliğinde yazar, değme keyfine. sürekli gözü takılmakta gökyüzünün seyrine. duvarda asılı saat değil, zaman kavramı. bu şarkılarının tek derdi benimle, anladım. neden mi değişir her şey bilinmezken bu kentte? bilinçaltım bitik, en nihayetinde darmadağın. asırlardır sürüyorum asfaltın solundan akarcasına itiraf ederken tüm yalanları. zaten öldü ruhum doksanların sonunda. iki binlerin başında sürünüyorum, aynıyım.

Ekinoks - Gri Kent Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Ekinoks - Gri Kent Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Ekinoks - Gri Kent Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Ekinoks - Gri Kent Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Ekinoks - Gri Kent Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Ekinoks - Gri Kent şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;

Diğer Ekinoks Şarkı Sözleri