Ekinoks - Vazgeçme Şarkı Sözleri

Ekinoks şarkıcısının popüler şarkılarından Vazgeçme şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz. Ekinoks - Vazgeçme Şarkı Sözleri sitemize 11 Eylül 2017 Pazartesi tarihinde admin tarafından eklenmiştir.

Ekinoks - Vazgeçme Şarkı Sözleri

Alkolik gündüzlerden beklentiler kafamda; sanki bir ışığın kayboluşu gibi. düşünceler beynimde dönüp dururken uykuya daldım ansızın yokoluş gibi. tükenmişlik hissi zihnimden artakalan. gözler önündeyim, bilincim darmadağın. hangi sokağın sessizliği bu, hangi karanlık? tüm bu gerçekliği bir rüya sanardım. buğulu günlerimde atarken adımlar, adımlar atmaktayım bilmediğim bir kentte. nefes almak kadar acıyken gündüzlerim, kararan gökyüzünü ufukta izlemek.
Bir şeyler hep üstelerken dört duvar arasında güneşe küsmekten yoruldum.
Baygın bakışlarımdan umut beklemek gibi. beklemek gibi.

Ekinoks - Vazgeçme Şarkı Sözüne Yorum Yaz

Yorum Yazma Kuralları: Ekinoks - Vazgeçme Şarkı Sözleri hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Ekinoks - Vazgeçme Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Şarkı Sözlerine göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm şarkı sözleri için geçerli olduğunu unutmayınız.
captcha
Ekinoks - Vazgeçme Şarkı Sözüne Yapılan Yorumlar

Ekinoks - Vazgeçme Şarkı Sözüne henüz yorum yapılmamış. Ekinoks - Vazgeçme şarkı sözüne ilk yorumu siz yaparak katkıda bulunabilirsiniz.;

Diğer Ekinoks Şarkı Sözleri